ETAB söker VENTILATIONSMONTÖR – LEDANDE MONTÖR
Som ventilationsmontör och ledande montör arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och i små, kortare uppdrag. Du kommer att planera inköp, installera och genomföra olika typer av installationer. I rollen ingår att skriva egenkontroll, avvikelser och rapporter.

Vi söker dig som är erfaren ventilationsmontör eller har liknande utbildning med erfarenhet av yrket. Du bör ha erfarenhet av främst montering men även av diverse felsökning, ventilationsservice, driftsättning och injustering. Du arbetar självständigt och tar hand om ritningar, avropar materiel och klarar av att arbeta som ledande montör i grupp med andra montörer.

Som person är du driven, har framåtanda och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har mycket god samarbetsförmåga.

B-körkort är ett krav då våra uppdrag är förlagda i hela Värmland och norra Dalsland.
En trevlig kundkrets och entusiastiska arbetskamrater väntar dig så välkommen med din ansökan och CV!

Övrigt
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Sista ansökningsdag: Skicka din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

Ansökan:
info@energioteknik.se

Kontaktperson:

Christian Foss Riddernes
0570-72 70 94
072-726 27 67
 
Publicerad: 2021-06-07